Ons bedrijf

Welkom bij Campingsport Amsterdam.

Ons bedrijf bestaat al vanaf 1969 en is onder beheer van de familie Flore vanaf 1974. Begonnen met de verkoop en onderhoud van (vouw)caravans, tenten, etc.
Momenteel verkopen wij alle caravan/camper/tuinhuis/tent accessoires. Van stoelen en tafels tot pannensets en luchtbedden. Van dakluiken en fietsendragers tot luifels en grondzeilen. Van zonnenpanelen en accu’s tot omvormers en 12 volt verlichting.
Ook hebben wij een groot assortiment op het gebied van propaan/butaan gas, dat gaat van kooktoestellen, koeling, gasslang/leiding, verwarming, geisers en alle mogelijk gaskoppelingen die er zijn.

Gasflessen zelf hebben wij ook zowel Propaan 10,5kg / Propaan 5kg t/m Campingaz 901 / 904 / 907 en ook natuurlijk de weggooi gasflesjes.

Bezorgen van de gasflessen(en de rest van de artikelen) aan uw bedrijf/huis is mogelijk. Op petroleum gebied verkopen wij de verwarming ervan, zowel de pitten kachels als de electronisch Inverter kachels, ook de schoonste kwaliteit petroleum hebben wij op voorraad. Ons bedrijf doet ook aan reparatie en onderhoud van: Butaan/propaan koelkasten, verwarming, geisers, kooktoestellen, petroleum kachels(alle soorten) en accu’s/zonnenpanelen. Montage doen wij ook en zitten geregeld op tuincomplexen voor bijvoorbeeld zonnenpaneel installaties, koelkasten, geisers etc.

Service staat bij Campingsport Amsterdam op de eerste plaats. Wij proberen u altijd van zo goed mogelijk advies te voldoen en op het moment dat er problemen zijn lossen wij ze zo goed mogelijk op.
U kan altijd contact met ons opnemen en graag zien we u in onze winkel.

Campingsport Amsterdam

Jan van Galenstraat 271
1056 BZ   Amsterdam

telefoon: 020 612 89 11
e-mail: info@campingsportamsterdam.nl