Montage / Onderhoud / Reparatie

Montage

Wij monteren bijna alles!

Heeft u een tuinhuis of een strandhuis, wij monteren daglichtpanelen, accu’s, geisers, kachels, koelkasten en gasinstallaties.

Wil u een dakluik, huishoudaccu, zonne-energie, Truma kachel of boiler in uw camper of caravan dan doen wij dat uiteraard ook!

Montage prijzen zijn zeer verschillend, in de meeste gevallen maken wij eerst een afspraak om te kijken hoeveel werk er moet gebeuren en dan krijgt u een vaste montage prijs!

Wij staan voor ons werk en leveren dus altijd de beste kwaliteit aan spullen en werken ook met het beste materiaal voor uw montages.

 

Onderhoud

Heeft u een kachel, geiser of een kachel en wilt u die een jaarlijkse onderhoudsbeurt geven kunt u die altijd bij ons langs brengen, wilt u liever dat wij langs komen is dit uiteraard ook mogelijk.

Wilt u uw gasinstallatie of elektra na laten kijken voor uw tuinhuis, strandhuis, camper of caravan is dit ook geen probleem.

Reparatie

Wij repareren vrijwel alles wat met tuinhuis, strandhuis, camper,

caravan of tenten te maken heeft.

Brengt u uw product bij ons langs in de winkel,

is het meestal met een paar dagen alweer klaar!

Reparatie op locatie is ook geen probleem uiteraard!

Werkt u elektra in uw camper of caravan of tuinhuis niet meer,

kunnen wij dat oplossen.

Is er iets mis met uw gasinstallatie maken wij het weer in orde!

 

Voor meer informatie of een afspraak te maken zijn wij te bereiken telefonisch op 020-6128911 of een bericht sturen via dit contactformulier.

Waar kunnen wij u mee helpen?